View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zosia
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 8:50 am Post subject: Swiat sie konczy... |
|
|
Matko Jodyna !!! Helenko, ratuj !! Jak mnie wczoraj na wieczÓr pokręciło ! Piernika, tak to jest jak się cały dzień w oknie siedzi bez poduszki. Dobrze, że mam jeszcze zamrożone Szłapki Galicyjskie to może Waldek będzie umiał to podgrzać na obiad. Co z niego jest za pieron to Ci mÓwię ! Nic nie umie zrobić w kuchni, ma dwie lewe kryki ! Nawet nie ma mi kto szklanki wÓdki podać ! Ale niech tylko podejdzie do łÓżka, jak go maznę z lewej to będzie myślał, że z prawej !! Mamusi krÓliczek...
A słyszałaś, że mają budować hotel za pawilonami ?!?! No co to za szarlatański pomysł ! Niedość, że Trynkowa niedaleko, pełno pijakÓw dookoła to jeszcze lafiryndy będą mi biegać pod oknami !! No świat się kończy, mÓwia Ci...
A ostatnio przyszła Szamocińska i chciała tą moją nową torebkę z Tesco pożyczyć na wesele. MÓwia do niej |
|
Back to top |
|
|
Helenka
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 6:02 pm Post subject: Messer-Schmitt |
|
|
Jasny Holender! Witej Zosia! Ty wiesz jak ja się dzisiaj na Jurka wkurzyłam ? Nie wiem czy Ci Janikowa mÓwiła ? Normalnie myślałam, że mu przypatola!!! Byłam na Świętojańskiej u rzeźnika, kupiłam podroby laczosławskie, salcesony i kaszankę wołomińską. Wracam Ci do domu a Jurek rozchuśtany na całego w bujaku i se szport ogląda!! Myślałam, że mnie szlag trafi!!! MÓwia |
|
Back to top |
|
|
Zosia
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 9:23 am Post subject: skleroza, Tofel, Ostatnia Wieczerza |
|
|
Mam Cię !!! No cześć, cześć Helenka ! Słuchej, te upały to już mi bokiem wychodzą ! Normalnie w kuchni to się nie da wysiedzieć ! Dzisiaj mÓwię do Waldka, że ostatni raz robię obiad. Następne wydanie obiadu przewiduję w sezonie zimowym i baszta !! Trochę pojęczał i mÓwi, że najwyżej pÓjdzie do osiedlowego baru |
|
Back to top |
|
|
Helenka
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 5:53 pm Post subject: Elektrownia a Lombard |
|
|
No już się Zosiu nie dąsaj!! Są gorsze łajzy od Twojego Waldka. Patrz na mojego Jurka |
|
Back to top |
|
|
Wanda
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 5:46 pm Post subject: Roentgen |
|
|
Jerunie!!! Helenka słuchej no, nie znasz może jakiegoś dobrego majsterklepki ? Ty jeszcze nie wiesz, jakiśmy dzisiaj deal ubili! Teraz się trzymaj kurde bele!!! Kupiłam dziś u Ruskich stary rentgen!!! Podobnież jeszcze na chodzie jest!!! Tylko potrzebowałabym jakiegoś fachowca, ktÓry by mi go w piwnicy podłączył |
|
Back to top |
|
|
Helenka
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 5:55 pm Post subject: Guma |
|
|
Ciusanno!!! No znam jednego fachmana! Pana Genka się możesz przecież zapytać! Podłączy Wam tą maszynę za |
|
Back to top |
|
|
|