View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Helenka
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 6:47 pm Post subject: Odszkodowanie |
|
|
Ja fandzola Zosiu!!! Wpadłaś jak laczki w kompot!!! Widziałam Cię dzisiaj przez szybę w biedronce i pukałam jak ta głupia żebyś mi kolejkę zajęła! A Ty nic! Albo mnie nie widziałaś, albo mnie nie chciałaś widzieć! Kawał francy z Ciebie jest! Wiesz jak się zbłaźniłam ?!? Wszystkie ludzie się na mnie gapili! Taki jeden pan to się nawet zatrzymał i mi mÓwi, że nie wolno pukać w szybę do kasjerki w trakcie jazdy ?!? Przecież ja do Ciebie machałam i pukałam a nie do kasjerki! Tak zarobił po gembie siatką z konserwami, że mu się okulary w drobny mak rozleciały! Byłam normalnie na 180!! Wściekła złapałam za wÓzek, wpadłam do sklepu i leca pędem na nabiałowy, bo jogurty ciociobella były w promocji! Podjeżdżam pod lodÓwki a tam puste regały!!! Wszystkie już wysprzedane!! Tupłam laczkiem w podłoga i krzycza |
|
Back to top |
|
|
Wanda
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 5:21 pm Post subject: |
|
|
Helenko ?!? Siedzisz ? Bo jak nie, to sie spocznij, bo Ci zara coś napisza!! Słuchej! Zosi wyłączyli telefon i internet! Baby u rzeźnika mÓwiły, że Zosia i Waldek mają podobnież kilka zaległych rachunkÓw w TPSA!!! No coś takiego ?!? A najlepsze jest to, że jak wracałam dzisiaj z galanteryjnego, to ich spotkałam na dworcu PKS |
|
Back to top |
|
|
Zosia
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 1:11 pm Post subject: |
|
|
Kurde bele, niech to pieron !!! Człowiek sobie nawet spokojnie na wczasy nie może pojechać !!! A jeszcze na samym początku wczasÓw, dzwoni o 5 rano pani Wahacz i pyta czy nam kolejkę u rzeźnika zająć !!! A mÓwiłam sto razy tej głupiej ci... bez koszyczka, że jedziemy na łono natury i ma mnie nie zapisywać do listy kolejkowej !!! A byli my w Zakopanym u krewnych od strony siostry |
|
Back to top |
|
|
|